В социалните мрежи се появиха призиви за свалянето на британската

...
В социалните мрежи се появиха призиви за свалянето на британската
Коментари Харесай

На Острова заговориха за сваляне на кралицата

В обществените мрежи се появиха апели за свалянето на английската кралица Елизабет Втора, оповестява израелското рускоезично издание Мигнюз. 

Причината за недоволството на поданиците на Нейно Величество е решението ѝ да спре работата на Народното събрание до 14 октомври, както изиска министър председателят Борис Джонсън. 

Решението ще помогне на Джонсън и ще попречи на депутатите да предотвратят " корав " Брекзит. 

В някои от постовете британците напомнят на Елизабет за крале, които са били екзекутирани в предишното, което съгласно изданието звучи като директна опасност за Нейно Величество (Всъщност, в историята на Англия и Англия е бил екзекутиран един-единствен крал - Чарлз Първи, през 1649 година, бел. ред.). 

" Един мъж, който не е бил избиран, се срещна с една жена, която не е била избирана и изиска позволение да анулира демокрацията ", написа един от недоволните в Туитър. 

Решението на премиера провокира стихия от неодобрение на Острова и суматоха в Брюксел. Според известия от Брюксел, водещите фигури на Европейски Съюз стават все по-загрижени, че Борис Джонсън съществено счита да изведе Англия без договорка. 

Във Англия започнаха да събират подписка против дейностите му, а през вчерашния ден артистът Хю Грант разгласява ядосан статус в Туитър против премиера, като го назова „ прекомерно рекламирана гумена играчка за баня ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР