В социалната мрежа Facebook набира скорост и последователи инициатива на

...
В социалната мрежа Facebook набира скорост и последователи инициатива на
Коментари Харесай

Младежи подкрепят Марешки във Facebook

В обществената мрежа Фейсбук набира скорост и почитатели самодейност на младежи, които поставят рамка на профилната си фотография „ Аз закупувам от Марешки ”. Тя е в отговор на апела на „ Отровното трио ” да се бойкотират обектите на - бензиностанции и аптеки.
Вчера водачът на ВОЛЯ съобщи, че с този апел триото на процедура кара хората да поддържат картела, който ги ограбва. „ Лидерите на метежа се оказаха патерици на картела, на корупцията, на контрабандата!, съобщи той и прикани милионите клиенти на бизнеса му да не се поддават на никакви провокации, с цел да не пострадат, както се случи с майката на две дребни деца на в София.
„ Изграденото от мен през последните 30 години и сумите, което милиони българи са си икономисали с помощта на моя бизнес-модел, са неоспорими обстоятелства! Колкото и да скачате, няма по какъв начин да го стигнете, нито да го заличите, нито да го отровите! Помислете и вие дали въобще можете да извършите нещо за народа, а освен за себе си! Мимолетната ви популярност ще отмине, истините ще излязат нескрито. Хората ще ви не помнят – и това е в най-хубавия случай. Бог да пази България от такива реформатори и нови войводи като вас! ”, сподели зам.-председателят на Народно събрание, обръщайки се и към основателите на блокадите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР