В Социалдемократическата партия на Германия (SPD) нараства недоволството от работата

...
В Социалдемократическата партия на Германия (SPD) нараства недоволството от работата
Коментари Харесай

Зюддойче Цайтунг: Партията на канцлера Шолц обмисля смяната му

В Социалдемократическата партия на Германия (SPD) нараства недоволството от работата на немския канцлер Олаф Шолц и към този момент стартират да приказват за нуждата от промяна на ръководителя на държавното управление. За това оповестява немското издание  " Зюддойче Цайтунг “

Според изданието някои социалдемократи „ считат канцлерството му за окончателно изчерпано и към този момент разискват въпроса за емисар, който да каже на Шолц: „ Олаф, всичко свърши. “ Сред вероятните наследници изданието показва министъра на защитата Борис Писториус. „ Фактът, че Писториус ненадейно се трансформира в нещо като „ авариен канцлер “, не прави обстановката по-лесна за сегашния канцлер “, написа вестникът. Изданието напомня, че съгласно едно социологическо изследване болшинството германци поддържат преместването на пълномощията на държавен началник към Пистоиус.

" Зюддойче Цайтунг “  посочва, че съгласно източника им обещанието на Шолц да води по-активна политика към този момент няма значение. Темата за промяната на канцлера, „ въможно най-късно “, може да бъде повдигната през есента след изборите за локални парламенти на Бранденбург, Саксония и Тюрингия, които ГСДП рискува да провали.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР