В София тази нощ във връзка с валежите от сняг

...
В София тази нощ във връзка с валежите от сняг
Коментари Харесай

139 снегопочистващи машини са извършвали обработки в София

В София тази нощ по отношение на преваляванията от сняг са осъществявани по няколко обработки със смеси против замръзване.

Фирмите, ангажирани със зимното разчистване на града, са обработвали със смеси против замръзване, правили са и избутване на сняг по трасетата на градския превоз, вътрешноквартални улици, стръмни сектори и мостови уреди, както и общинска пътна мрежа, Южната дъга на „Околовръстен път“ и „ Самоковско шосе “. На терен са работили 139 снегопочистващи машини.

В момента продължава работа в някои региони като „Сердика“, „Искър“, „Надежда“, „Витоша“, „Панчарево“, „Банкя“, в с. Клисура, с. Бистрица, с. Плана и други

Започна и разчистване на прилежащите пространства на спирките на градския превоз, на подходи към пешеходните подлези и метростанции.

Екипи на Столичен инспекторат правят контрола на дейностите по разчистване.

Извършва се и опесъчаване и разчистване на планинските пътища на Природен парк „ Витоша “ – „ Драгалевци“ – „Алеко “ и „ Бояна“ – Златните мостове “.

Към момента градският превоз на всички места извършва нормалните си направления.

Обходи на терен реализират екипите на дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “.

Напомняме на водачите да употребяват коли, оборудвани за придвижване при зимни условия, и да карат деликатно и със съобразена скорост.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР