В случай на разногласие между кандидатите за президент, резултатът от

...
В случай на разногласие между кандидатите за президент, резултатът от
Коментари Харесай

Адвокатът на Тръмп: Резултатът от изборите в САЩ се определя от съда

" В случай на различие сред претендентите за президент, резултатът от изборите в Съединени американски щати се дефинира от съда, а не от телевизионни компании или други медии, извършващи импровизирано броене на гласовете. " Това съобщи на конференция във Филаделфия (Пенсилвания) юристът на сегашния президент на републиканската партия Доналд, Рудолф Джулиани, написа ТАСС.
Той изрично отхвърли изчисленията и прогнозите на някои от най-големите американски медии , които преди този момент оповестиха, че претендентът за президент на Съединени американски щати Джоузеф Байдън е получил електоралните гласове, нужни за победа в борбата за Белия дом. На въпрос да изясни за какво прави това, Джулиани отговори: " Защото медиите не вземат решение резултата от изборите. Прогнозата е в интерес на Джо Байдън... Кой е приказвал с него? Всички те? О, Боже! Всички телевизионни компании! Трябва да забравим за закона! Съдиите нямат значение! ", саркастично сподели Джулиани. " Не бъдете смешни! Телевизионните канали не дефинират резултата от изборите. Съдилищата го вършат ", добави юристът на Тръмп.
 Първи думи на Байдън след спечелването на изборите (СНИМКА) Първи думи на Байдън след спечелването на изборите (СНИМКА)
Първите думи на новия президент на Съединени американски щати Джо Байдън: " Америка, чест е за мен, че ме избра да управлявам великата ни страна. Работата, коя...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР