В случай, че третият мандат бъде връчен на Демократична България,

...
В случай, че третият мандат бъде връчен на Демократична България,
Коментари Харесай

ДБ няма да се ангажира с властта, ако ГЕРБ не подкрепи конституционната реформа

В случай, че третият мандат бъде връчен на " Демократична България ", няма да се ангажираме с властта, в случай че ГЕРБ не поддържа конституционната промяна на прокуратурата.

Това съобщи съпредседателят на Демократична България Христо Иванов за подкаста на " Правосъдие за всеки ", откакто  на която трябваше да се гледа точката за акциите на Пловдивския панаир.

Иванов посочи, че не става въпрос за обединения, договаряне или оттегляне от позициите на Демократична България, а за понижаване на борбата. Ключови тактики остават депутинизацията на България и рационалната икономическа политика, напомни още Иванов.

Според него с реализацията на втория мандат е бил верен и който получи третата директория също би трябвало да търси парламентарна поддръжка за програмни цели за ръководство.
 Борисов желае нов публичен контракт и Христо Иванов за министър председател Обновена
Борисов желае нов публичен контракт и Христо Иванов за министър председател

Според ръководителя на ГЕРБ са нужни не медиатори, а лидерска среща

По мотив провалената сесия на Общинския съвет в Пловдив, припомняме, че съветниците от ГЕРБ и " Автентична лява Българска социалистическа партия " не се явиха, като по този метод не се събра кворум.

Пловдивския панаир е емблематичен за българската промишленост и в това време огромен политически въпрос, съобщи съпредседателят на Демократична България. Той настоя по-малко да се приказва за това " какви сме евроатлантици " и за повече отпор, когато става дума за съветско въздействие и изключително за комбинация от съветско въздействие и корупция, визирайки почетен консул на Руската федерация и съветски жител Георги Гергов.

Иванов упрекна дългогодишна поредност от дейности на локално равнище във Варна и в Пловдив и на централно равнище посредством държавното управление и управлението на ГЕРБ, които подкрепиха завладяването на Пловдивския панаир в интерес на Гергов.

Христо Иванов увери, че " Демократична България " ще поддържа протестиращите жители против завладяването на Пловдивския панаир от предприемача Георги Гергов.
 Демократична България: Ще търсим отговорност от Борисов, в случай че Георги Гергов стане притежател на Пловдивския панаир
Демократична България: Ще търсим отговорност от Борисов, в случай че Георги Гергов стане притежател на Пловдивския панаир

Извънредната сесия на пловдивския Общински съвет не се състоя
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР