В случай че президентът направи партия, ще има взрив в

...
В случай че президентът направи партия, ще има взрив в
Коментари Харесай

Какво ще стане ако Радев направи партия?

В случай че президентът направи партия, ще има гърмеж в връзките с Българска социалистическа партия. Червената партия не прости и това се е потвърдило с годините, стана ясно от думите на политолога от ТРЕНД Димитър Ганев в предаването „ Офанзива “ по Канал 3.

От друга страна президентът не знае в какво положение ще е Българска социалистическа партия следващата година, каква ще бъде политическата система, добави той.

Димитър Ганев беше безапелационен, че Румен Радев е трансформирал президентската институция в самобитен полюс в политическата система. В тази настройка президент и държавно управление няма да подобрят своите връзки, счита той.

И изясни, че Движение за права и свободи ясно са се разграничили от президента, което ще е проблем по-скоро за Румен Радев на идващите президентски избори. 

Ганев счита, че влизаме в гореща политическа зима. Правят се прекомерно безапелационни прогнози в доста ранен стадий. Електоралните данни в този момент са просто моментна фотография. Но е ясно, че хората не възприемат Българска социалистическа партия като опция, а се насочват към други.

Според него възходът на Слави Трифонов се дължи на предходна известност и медийно наличие. Също по този начин, той е нов състезател за политиката и доста хора са склонни да му дадат късмет. " Трифонов бяга от стратегия и твърда позиция, с цел да остави всички порти за себе си отворени ", сподели Ганев.

Има ерозия в поддръжката на ГЕРБ, само че няма вълна от отлив на доверие. Не изключвам разновидността Българска социалистическа партия да стане първа политическа мощ, само че това може да стане, в случай че ГЕРБ падне под нея. В последните месеци поддръжката на ГЕРБ понижава, само че Българска социалистическа партия остава на едно място, съобщи той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР