В словесен бой заради Бойко Рашков влязоха ГЕРБ и ДПС

...
В словесен бой заради Бойко Рашков влязоха ГЕРБ и ДПС
Коментари Харесай

Бой за Рашков в парламента. Десислава Атанасова с подарък на БСП

В вербален пердах поради Бойко Рашков влязоха ГЕРБ и Движение за права и свободи в пленарна зала през днешния ден. Бойко Рашков упражни гнет, извърши противозаконни арести на водача на най-голямата опозиционна партия, на нейния някогашен финансов министър и на пиара й. Тези арести три пъти бяха оповестени за противозаконни, съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова в остра декларация от името на групата.

Рашков е знак на милиционерския гнет, който Кирил и Асен се пробват да открият в България. Вие доста добре знаете какво значи настояването на Кирил и Асен да назначите Бойко Рашков за техен инквизитор в КПКОНПИ, обърна се Атанасова към Българска социалистическа партия. Вие от Българска социалистическа партия ще обявите директна война освен на нас, най-голямата опозиционна партия, само че и ще бъде удължен систематичният опит за очистване на опозицията и политическата система, сподели още депутатката.

Ако назначите Рашков за началник на КПКОНПИ, ще обявите война на правораздавателната система, на гражданското общество и на гражданския мир, сподели Атанасова.

Разбираме на какъв жесток рекет сте подложени. Но ние не разбираме на каква цена бихте се поддали. Каквото и да си дават обещание, ще ви излъгват. В момента ви извиват ръцете, след което ще ви оставят с пръст в устата. Пак ще ви оставят без държавно управление. Тяхната цел не е да има кабинет, а да овладеят силовите структури, да завоюват служебна победа на изборите. Ако това се случи терорът ще бъде всеобщ, в това число против вас. Те желаят цялата власт за себе си, съобщи още Атанасова. И сподели, че ГЕРБ „ ще употребява всички законови средства, с цел да спре терора ”.

Не знаем дали вашите гласоподаватели могат да понесат униженията, на които ви подлагат шепа авантюристи, сподели още Десислава Атанасова. И подари два предизборни лозунга на Българска социалистическа партия, призовавайки социалистите да си изберат един от тях за вота: „ С кръв сме я взели, с кръв ще я дадем ” и „ С поука за България ”.

Чухме ужасни нелепости, скочи в отговор ръководителят на ПГ на Българска социалистическа партия Георги Силенски. Само дата и час не ни поставихте, самозабравили сте се, Българска социалистическа партия доста добре знае какво предлага, когато споделя Бойко Рашков да е началник на КПКОНПИ, разгневи се Свиленски. Но изявлението му бе в нарушаване на процедурата. И председателстващият съвещанието Мирослав Иванов му лиши думата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР