В следващите няколко реда най-искрено изразявам огромната си благодарност, към

...
В следващите няколко реда най-искрено изразявам огромната си благодарност, към
Коментари Харесай

Риалити победител отправи специално послание към българите

" В идващите няколко реда най-искрено показвам голямата си признателност, към всички тези българи от страната и чужбина, които за поредна година избраха българското море.

Благодаря ви за смелостта и самообладанието по пътищата към морето!

Благодаря ви за търпението и разбирането за всички неуредици в градовете и селата, които избрахте за вашата лятна отмора.

Благодаря ви, че изтърпяхте невъзможната инфраструктура, хаоса и неналичието на паркинги, преглътнахте неналичието на обикновени здравни услуги, приехте с схващане ниското равнище на обслужване в хотелите и заведенията за хранене и изнервените домакини...

Благодаря ви, че все пак предпочетохте нашето море! ", написа във Facebook Здравко Василев, който беше първият победител в риалити шоуто " Биг Брадър ". Василев е притежател на няколко хотела в родното Приморско и коронакризата, както и изброеното от него в обявата му сигурно са повлияли отрицателно върху летния бизнес на него и фамилията му. Заради това той особено благодари на тези, които са избрали да почиват в родните курорти, а не в Гърция или някоя екзотична дестинация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР