В скорошен анализ Уолстрийт анализаторът Тони Саконаги сподели прозрения за

...
В скорошен анализ Уолстрийт анализаторът Тони Саконаги сподели прозрения за
Коментари Харесай

Прогноза за цената на акциите на Apple от Уолстрийт анализатор

В неотдавнашен разбор Уолстрийт анализаторът Тони Саконаги показа прозрения за Apple, преминавайки от рекомендация за задържане към рекомендация за покупка преди тримесечния доклад за приходите на компанията.

Саконаги увеличи рейтинга на Apple до “превъзхожда ”, като сложи целева цена от $195, което допуска евентуално нарастване от 15% през идната година.

Въпреки слабото показване на Apple тази година, със спад на акциите с близо 12%, Саконаги вижда опция, приписвайки спада на опасенията за закъснение на растежа и слабия интерес към последните модели iPhone.

Анализаторът счита, че тези опасения са краткотрайни, отбелязвайки приглушените упования за идните резултати на Apple за второто тримесечие.

Той акцентира смисъла на приоритизирането на главните фундаменти на Apple пред краткосрочните съмнения на пазара, наблягайки поредните изплащания на дивиденти и стабилната финансова позиция на компанията, която може да се похвали с над $170 милиарда в парични запаси към 30 декември 2023 година

Гледайки напред, Саконаги чака позитивна траектория за Apple, движена от фактори като удобни цикли на замяна и консолидираното на усъвършенствани функционалности за изкуствен интелект в бъдещи артикули.

Тези фактори способстват за обещаваща вероятност за дълготрайни вложители, търсещи благоприятни условия за напредък в софтуерния бранш.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР