Pepe Coin (PEPE) достигна нов исторически връх от $0.00001155 на

...
Pepe Coin (PEPE) достигна нов исторически връх от $0.00001155 на
Коментари Харесай

Меме криптовалутата PEPE достигна нов рекорд на цената – оттук накъде?

Pepe Coin (PEPE) доближи нов исторически връх от $0.00001155 на 15 май съгласно CoinMarketCap, отбелязвайки забележителен стадий в продължаващата фикс идея по меме монетите.

Този трагичен растеж , възлизащ на 99% нарастване през последния месец и на изумителните 550% през последната година, акцентира изменчивия, само че рентабилен темперамент на меме монетите на крипто пазара.

Неотдавнашният скок на цената на PEPE съответствува с по-широката тресчица за търговия с меме активи, при която акции като GameStop също съвсем удвоиха цената си. Това възобновление наподобява е тясно обвързвано с активността на “ “, търговец на меме акции, прочут с шорт скуиза при GameStop от 2021 година Въпреки че Roaring Kitty не е директно зает с PEPE, завръщането му в обществените медии съживи пазара на меме активи, като доста усили размера на търговията и цената на PEPE.

Понастоящем пазарната капитализация на PEPE възлиза на $4.68 милиарда, което я подрежда на 23-то място по пазарна капитализация измежду криптовалутите.

Само за 24 часа размерът на търговия на PEPE набъбна до $3.46 милиарда през последните 24 часа, трансформирайки го в седмия най-търгуван криптоактив, като по размер на търговия даже изпревари Dogecoin ( DOGE ).

Прогноза за цената

Според последните данни на CoinCodex се чака PEPE да претърпи забележителен скок в цената, като се планува нарастване от малко над 230%, което евентуално може да доближи $0.00003828 до 12 юни 2024 година Бичите настроения се поддържат и от показателя на страха и алчността с резултат 64, което демонстрира преобладаваща пазарна лакомия.

Въпреки че актуалните трендове демонстрират мощен пазарен интерес и капацитет за по-нататъшни облаги, от решаващо значение е вложителите да останат внимателни. Неотдавнашният връх може да докара до промяна, а волатилният темперамент на меме монетите изисква добре осведомена и диверсифицирана капиталова тактика.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР