Binance разкри планове за постепенно премахване на BNB Beacon Chain

...
Binance разкри планове за постепенно премахване на BNB Beacon Chain
Коментари Харесай

Binance с важно съобщение за потребителите на BNB Beacon Chain

Binance разкри проекти за последователно унищожаване на BNB Beacon Chain (BEP2), като процесът на преход би трябвало да стартира през днешния ден, 15 май.

Този ход, разгласен по-рано от екипа на плана през януари 2024 година, ще докара до мигриране на активи от BNB Beacon Chain (BEP2) към BNB Smart Chain (BSC) през идващите няколко седмици, като завършването е планувано за юни 2024 година

За да улесни прехода, Binance спря обработката на поръчки за депозит за всички токени BEP2 (с изключение на токени, обвързани с Binance BEP2) на 15 май 2024 година, в 15:00 ч. (българско време).

Потребителите се поучават да подават обвързани с Binance BEP2 токени в своите сметки в Binance преди залеза на мрежата през юни 2024 година, с цел да избегнат евентуални загуби.

Полагат се старания за обвързване на всички BEP2 и BEP8 активи към BNB Smart Chain (BSC), което разрешава изтегляне сред веригите.

Потребителите обаче, които не съумеят да свържат своите BEP2 токени към мрежата BEP20 преди крайния период, може да рискуват да изгубят достъп до своите активи.

За да подкрепи извличането на активи, през юни ще бъде пуснато приложение за мигриране на CLI токен, което ще бележи решителен крайъгълен камък в процеса на прехода.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР