В семейството на Орхан Мурад явно не само дъщеря му

...
В семейството на Орхан Мурад явно не само дъщеря му
Коментари Харесай

Майката на Сузанита заля с брутални обиди новата жена на Орхан Мурад

В фамилията на Орхан Мурад очевидно освен щерка му скандализира с брутални изцепки. След като неотдавна артистът се разведе с жена си Шенай и доста бързо по-късно публично разгласи, че има нова половинка, реакциите не закъсняха.

Снимките с новата му жена обиколиха общественото пространство за нула време, а някогашната на Мурад си разреши брутални обиди.

" Любовта е за двама, само че постоянно се намира някоя ку*ва, която не може да брои ", написа русокоската във фейсбук профила си и явно сподели, че е вбесена от развоя на събитията.

" Обичай, ненавижда, падай и ставай! Но поради боклука отпадък не ставай! ", " Вярваш на някого, до момента в който не те съобщи. Приятел си с някого до момента в който не те съобщи. Защитаваш някого, до момента в който не те съобщи. Готов си да направиш всичко за някого, до момента в който не те съобщи. Обичаш някого, до момента в който не те съобщи. Едва когато някой те съобщи, се научаваш да вярваш безусловно единствено и само на себе си ", продължава излиянията си Шенай.
свързани новини21570на 22.09.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР