В седмицата от 7 до 13 февруари картите Таро обещават

...
В седмицата от 7 до 13 февруари картите Таро обещават
Коментари Харесай

Карта Таро за седмицата

В седмицата от 7 до 13 февруари картите Таро дават обещание изненади. Някои от тях ще са приятни, а други по-други по-скоро смущаващи и мрачни.

Понеделник - Влюбените

Любовта постоянно символизира две начала, които са извънредно противоположни. От една страна това е прелестно възприятие, което носи топлота, само че от друга - любовта се свързва със страха от загуба. 

В случая картите Таро поучават да бъдете нащрек.

Вторник – Силата

Денят ще бъде сложен, а за някои ще е извънредно важен. Може би нещо ще ви въодушеви да вземете съдбоносно решение и това ще повлияе на ориста на други хора. Бъдете деликатни в изявленията си и тогава няма да прогоните шанса от себе си.
Карта таро за седмицата, 15 - 21 ноември
Прогнозата на картите таро ще ви помогне да си извършите проекти за идната седмица и да се подготвите авансово за значими съби...
Прочети повече
Сряда - Императорът

Императорът символизира силата, която може както да ви е от изгода, по този начин и да ви навреди. В последния случай несъразмерната надменност може да стане причина да привлечете нови врагове в живота си, тъй че трезво преценете мащаба на всяка обстановка.

Четвъртък –  Крал жезли

Не се опитвайте да измененията света, тъй като не сте сами в него. Не се противопоставяйте на тези, които могат да изиграят значима роля в живота ви.

Петък - Асо пентакли
Карта Таро за седмицата 8 - 14 ноември
Ето какво вещаят картите Таро за седмицата от 8 до 14 ноември. Понеделник - Петица от жезли Тази карта дава обещание удивление и ласкателс...
Прочети повече
Време е да извършите крачка напред и да измененията обстановката. Интересът ви е главно към материалните неща, само че би трябвало да мислите за нещо доста по-ценно от тях.

Събота - Седмица мечове

Картата символизира неустановеност, досетливост и смелост. Не се оставяйте на течението. Моментът е подобаващ за деяние, в случай че желаете да постигнете триумф.

Неделя - Десетка мечове

Заради личните си неточности можете да пострадате. Но запомнете, че след болката постоянно идва изцелението. За всичко, което ви се случва сега, има някаква причина.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР