В съвместна благотворителна инициатива регионът UNIQA SEE, който се състои

...
В съвместна благотворителна инициатива регионът UNIQA SEE, който се състои
Коментари Харесай

UNIQA дари средства за деца без родителска грижа

В взаимна благотворителна самодейност районът UNIQA SEE, който се състои от Босна и Херцеговина, България, Сърбия, Хърватия и Черна гора, подари средства на организации, подпомагащи деца без родителска грижа и обществено слаби фамилии.

С тази обществено виновна акция UNIQA продължава дългогодишната традиция да влага в общността, като оказва поддръжка на уязвимото население, нуждаещо се от помощ, като в това време акцентира значимостта на съпричастността и състраданието към най-уязвимите групи от обществото.

Залагайки на стратегията  " UNIQA 3.0 - Seeding the Future ", в която грижата за обществото е измежду водещите бизнес правила, UNIQA се стреми да въздейства положително на заобикалящата среда с нейните действия и да усъвършенства средата, в която живеем. 

UNIQA България подари сумата от 5000 лева на Фондация „ За нашите деца “ в поддръжка на акцията „ Тази Коледа чудесата вършиме Вие “, подпомагайки най-уязвимите деца и техните родители.

„ Всяко дете заслужава да пораства в сигурна среда и да има опция да се развива. За да подкрепим децата, лишени от родителска грижа, и да дарим благополучие и коледно въодушевление за тях, UNIQA България поддържа Фондация „ За нашите деца “, споделя Десислава Чучулайн, Мениджър Бранд и връзки UNIQA България.

Грижата за обществото е един от водещите правила на UNIQA и компанията ще продължи да осъществя разнообразни обществено виновни начинания, с които се стреми да усъвършенства средата, в която живеем.

Последвайте канала на

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР