В сътворяването на всичко съществуващо първа винаги е мисълта.Всичко, което

...
В сътворяването на всичко съществуващо първа винаги е мисълта.Всичко, което
Коментари Харесай

МИСЪЛТА ВИНАГИ ПРЕДХОЖДА ПРОЯВЛЕНИЕТО

В сътворяването на всичко съществуващо първа постоянно е мисълта.

Всичко, което виждате към себе си, в миналото е било мисъл или концепция – вибрационна идея, от която е узряло това, което вие наричате физическа действителност.

Когато се намираш в най-отдалечената покрайнина на творението, не ти е допустимо да погледнеш надалеч обратно и да видиш неговото начало.

Но всичко, което съществува във усещането ви за действителността и формите на нейното проявяване, в миналото е било концепция и тя е премисляна задоволително дълго ПРЕДИ (посредством Закона на Привличането) да може да доближи до зрелостта, в която вие я наблюдавате в този момент. Няма нищо, което би могло да съществува зад лимита на този развой на сътворяването. Вашата планета се е зародила от Не-физическия слой доста преди тези, които вие наричате хора, за пръв път да стъпят на нея.

Когато Не-физическият фокус, ориентиран от тези, които вие наричате Източник, се е съсредоточил върху концепцията за нея, тогава е бил сътворен вашия изумителен Преден Фокус на пространство-времевата действителност. В началото постоянно има мисъл и колкото повече мисли се отделят на всяка тематика, толкоз по-бързо тези мисли стартират да получават форма, до момента в който се проявят като това, което хората назовават «реалност».

Затова, когато вие, облечени в своите физически тела – проявеното продължение на това, което вие наричате Източник – стоите на планетата и продължавате да сътворявате нея и живота на нея със своите мисли, това не се разграничава толкоз значително от сътворяването на самата планета. Когато опознаете това, което не желаете, по едно и също време с него вие по-ясно ще узнаете и това, което желаете, като по този начин концепцията за подобряването се ражда от самото несъгласие, което преживявате.

Ден след ден, минута след минута, посявайки нищожните детайлности от своя витален опит, вие излъчвате отвън себе си непрекъснат поток от вибрационни фрази (ние ги назоваваме ракети на желанието).

С всяка вибрационна ракета на желанието Източникът вътре във вас – Източникът, от който сте пристигнали, Източникът, който както и преди е фокусиран от Не-физическата Перспектива – с напрежение се концентрира върху вашата още веднъж разширена версия за живота и става нея.

И според от това по какъв начин продължава този безконечен развой, според от това по какъв начин живеете и пристигате до все по-нови и все по-добри и по-добри заключения за това, което желаете – както на вербално, по този начин и на невербално равнище – необятната Не-физическа част от вас продължава да се разгръща.

Всички ваши фантазии, планове и проекти за възстановяване на живота се събират за вас в своего рода Вибрационно Хранилище и това вместилище, в случай че ви е угодно да се изразим по този начин, се самосъхранява – среща се в порядък и се обогатява за вас, в очакване на момента, в който ще се обърнете към него и ще поискате да вземете нещо от него. То не просто се самосъхранява за вас, само че по-голямата част от вас към този момент е станала него и непрекъснато и непроменяемо приканва вашата физическа част за среща с него.

В реалност вашето физическо «Аз» е единствено вик на вашето Не-физическо «Аз», което се стреми към цялостно олицетворение на концепциите, на които сте дали живот; и в неговата най-чиста, не предизвикваща противодействие форма, вие усещате този вик като пристрастеност или като парещ възторг.

И по този начин, в този момент най-главният въпрос е подобен: ще позволите ли на себе си да се съедините с преди малко основаната, разширена визия за Вас?

Отговорът на този най-съществен въпрос се крие в това, което вие чувствате. Колкото по-добре се чувствате, толкоз повече се откривате за тази Връзка; и колкото по-зле се чувствате, толкоз по-силно се затваряте за тази Връзка или я отблъсквате от себе си. Когато изпитвате обич или наслада – или която и да било друга положителна страст – вие в дословен смисъл ставате разширена версия на това, в което ви е изваял животът.

Когато изпитвате яд, боязън или обезсърчение – или която и да било отрицателна страст – вие се съпротивлявате и не си давате това, на което отдавате своето внимание: да бъдете тази нова разширена версия…, вие не си позволявате да съответствате на това, което сте станали.

Из “ УДИВИТЕЛНАТА СИЛА НА ЕМОЦИИТЕ “
от АБРАХАМ – ХИКС

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР