В Съединените щати учителка попадна в затвора, след като започнала

...
В Съединените щати учителка попадна в затвора, след като започнала
Коментари Харесай

Учителка целуна 13-годишен ученик и се събуди в затвора

В Съединените щати учителка попадна в пандиза, откакто почнала да поддържа връзка на полови тематики с възпитаник в интернет и след което го целунала. Случилото се е докладвано от Naughty Teacher List.

41-годишната Рейчъл Л. Смит е била задържана на 21 юни. Причината за задържането ѝ - е тъжба от майка на възпитаник от едно от учебните заведения в град Боулинг Грийн, щат Кентъки. Родителката съобщила, че служителка на образователното заведение изпраща на сина ѝ „ несъответствуващи известия “.

По време на следствието се оказало, че Смит комуникирала онлайн и с различен 13-годишен възпитаник и го поканила даже на посетители. По време на разпит на 17 юни учителката признала, че се е целувала любовно с младежа.



Смит е упрекната в неведнъж другарство с детето и директното ѝ изложение на предпочитание за сексуален акт с него. Според полицията на окръг Уорън дамата е поддържала интимна преписка и връзка с няколко малолетни.

В момента Смит е в ареста по обвинявания в незаконен полов контакт с дете, обезчестяване и гонене на малолетен по електронен път.



По-рано беше обявено, че в щата Кентъки съдът изпратил в пандиза учителка по пеене, която прелъстила малолетен възпитаник. Жената е наказана на пет години затвор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР