В Съединените щати Камарата на представителите свика необичайна дискусия за

...
В Съединените щати Камарата на представителите свика необичайна дискусия за
Коментари Харесай

Пилоти пред Конгреса в САЩ - Има ли НЛО в небето


В Съединените щати Камарата на представителите свика необикновена полемика за неидентифицираните летящи обекти, написа Нова телевизия.

В продължение на два часа трима очевидци споделиха своите срещи с обекти и описаха за водачи, които се опасяват да приказват. Имаше изказвания за биологичен материал, събран от повърхността на самолети и за хипотетични ответни дейности против лица, които подават сигнали. Всички те признават, че аномалните феномени са евентуална опасност за националната сигурност. 
-->
Изслушването не докара до сензационни разкрития, нито удостоверение за извънземен живот, само че въпреки всичко е удивително, че очевидци бяха изслушани пред толкоз висок конгрес, какъвто е Конгресът.

„ Докато беседваме тук, Неидентифицирани аномални феномени са в нашето въздушно пространство, само че те са очебийно незадоволително докладвани. Тези наблюдения не са редки или изолирани. Те са рутинни. Военни, летателни екипажи и търговски водачи, подготвени наблюдаващи, чийто живот зависи от точната идентификация, постоянно стават очевидци на тези феномени. Части от нашето държавно управление знаят повече за НЛО, в сравнение с споделят, само че несъразмерните практики за систематизиране оставят значима информация скрита ”, изясни някогашният водач от Военноморски сили Райън Грейвс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР