В руския Краснодар с четири изстрела от Макаров на 10

...
В руския Краснодар с четири изстрела от Макаров на 10
Коментари Харесай

Ликвидираха прочут командир на подводницата, ударил Украйна

В съветския Краснодар с четири изстрела от Макаров на 10 юли сутринта е бил премахнат капитан 2-ри сан Станислав Ржицки от съветския Черноморски флот, някогашен пълководец на подводницата Краснодар.

Той е управлявал ракетното нахлуване с Калибри против украинския град Винница на 14 юли 2022 година, заяви БЛИЦ.
-->
При офанзивата починаха 27 цивилни, а флотският офицер беше вкаран в листата на „ Миротворец “ като военнопрестъпник.

Върху фотографията му в уеб страницата се появи щампа „ премахнат “.

Главното разследващо ръководство на Украйна удостовери, че някогашният пълководец на подводницата " Краснодар " от Черноморския флот на съветския флот Станислав Ржицки, взел участие в ракетните офанзиви против Украйна, е бил убит в Краснодар, Русия, написа Украинская истина.

" На 10 юли " подводницата " бягаше в Краснодарския парк за просвета и отдих " 30-години от Победата ". Около шест сутринта по него са създадени седем изстрела с револвер Макаров. В резултат на огнестрелните рани Ржицки е умрял на място.

Заради проливния дъжд паркът е бил запустял, тъй че няма очевидци, които да дадат детайлности или да разпознават нападателя. "

Отбелязва се, че " Краснодар " е една от шестте подводници от плана " Варшавянка ", които влизат в състава на Черноморския флот на ВМФ на Русия. Всяка от тях може да носи до четири крилати ракети " Калибър ".

Капитан 2-ри сан Ржицки е живеел в Севастопол най-малко от 2006 година Известно време е пълководец на подводницата " Алроса ". След като изпращат " Алроса " за рационализация, той е назначен за пълководец на " Краснодар ".

Украинското разузнаване твърди, че съветският пълководец е нанесъл ракетни удари по Виница.

През юли 2022 година публицистите от " Наші гроші. Львів " са разгласили следствие, в което назоват командирите на подводници от Черноморската дивизия на Руската федерация, измежду които е капитанът от 2-ри сан Станислав Жицкий.

Според органите на реда атентаторът е следил Ржицки отдавна и е познавал маршрутите му за джогинг, разясняват локалните издания. Не е било мъчно да се разбере траекторията му на тичане, защото Станислав самичък я е споделял в обществените мрежи. Чрез приложение Ржицки постоянно разгласил трасетата и времената си от тренировките, които си правел. Самоличността на стрелеца към момента не е известна, претекстовете му – също.

Досега съветската полиция не е съумяла да откри нито една камера за наблюдаване, която да демонстрира осъщественото закононарушение. Търсенето продължава.

На мястото на случая са открити часовникът и слушалките на капитан Ржицки, което демонстрира, че претекстът не е бил обир, разяснява Би Би Си.

През последните месеци Станислав Ржицки е работил в градската администрация на Краснодар, където е отговарял за активизирането на новобранци. Информацията за службата му в съветския Черноморски флот обаче е спорна. В Украйна той е одобряван като военнопрестъпник. Ржицки изстрелва ракети " Калибър " против Украйна.

Като пълководец на подводница Ржицки взе участие в обстрела на град Виница. „ По-късно обаче той стигна до извода за неефективността на ракетните удари, които съставляват огромни опасности за цивилното население “, се споделя в изказване от Киев. „ Очевидно е бил премахнат от личните си хора поради отхвърли му да извършва заповедите на военното управление. “ Шефът на украинското военно разузнаване Кирило Буданов да е забъркан в убийството.

Според бащата на Ржицки  той в никакъв случай не е взел участие във войната против Украйна и е бил подал молба за уволняване в края на 2021 година, която е била задоволена.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР