В Русия се оказа невъзможно да се купи дори опростената

...
В Русия се оказа невъзможно да се купи дори опростената
Коментари Харесай

Руснаците не могат да си купят дори опростената Lada Niva, защото няма коли

В Русия се оказа невероятно да се купи даже опростената версия на Lada Niva, която е без въздушни възглавници и антиблокираща система. Потенциалните купувачи получават пряк отвод във всички огромни представителства на марката, като дилърите се базират на обстоятелството, че колите не са налични.

Някои дилъри декларират, че към момента не са съумели да видят така наречен антикризисни Lada Niva, а други се базират на обстоятелството, че всички коли към този момент са разпродадени и производителят не може да извърши всички поръчки. Само в един салон в столицата Москва колата е налична, само че коства доста повече от целесъобразната цена на дребно.

Мениджърите на представителствата дават обещание, че колите ще дойдат в шоурумите в близко бъдеще, само че по кое време тъкмо ще се случи това - не се прецизира. На единственото място в Москва, където опростената Niva е налична, тя се продава за сума от 800 хиляди рубли, което по настоящия обменен курс се равнява почти на 25 000 лв..

Цената на " антикризисната " Lada Niva беше разкрита в края на юли и от съветската марка обявиха, че тя ще е под 20 000 лв. (640 000 рубли). Колата се качи на конвейера на 13 юли, а от края на юли започнаха да се изпращат партиди коли до дилърите. Те обаче, както се оказва, са напълно незадоволителни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР