В Русия не утихват отрицателните емоции от провала на националния

...
В Русия не утихват отрицателните емоции от провала на националния
Коментари Харесай

Руски комунист побесня - националите в Африка!

В Русия не утихват негативните страсти от неуспеха на националния тим на европейското състезание.

Лидерът на партията “Комунисти на Русия ” Сергей Малинкович счита, че би трябвало да бъдат взети крайни ограничения след отпадането на националния тим на страната от Евро 2020. “Сборная ” завърши присъединяване си на шампионата още в груповата фаза.

Според него всички национали би трябвало да бъдат лишени от званията си “Майстор на спорта ”, тъй като представянето им не дава отговор на упованията и те са донесли само и единствено позор на страната.

Донесоха ни единствено позор. Трябва да бъдат лишени от всички свои привилегии и да се разкаят. А смирение няма. Но за сметка на това селекционерът Черчесов има най-самодоволната физионмия ”, сподели Малинкович, представен от “Спорт Експрес ”. 

“Цялата тази група от националния тим би трябвало да бъде изпратена в Централноафриканската република и да помогне за създаванеот на народен футболен тим там. Там може и да жъдат полезн.

“Представянето на тима беше непоносимо. Кремъл би трябвало да отнеме всички трофеи и медали на Черчесов. И да бъде изпъден без пенсия. Този човек сподели, че това е най-хубавата ни игра… И някои от футболистите по-добре да ритат консерви в дворовете, в сравнение с да играят футбол ”, добави още политикът.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР