В Румъния смятат ФКСБ и Сепси за фаворити съответно срещу

...
В Румъния смятат ФКСБ и Сепси за фаворити съответно срещу
Коментари Харесай

Румънците са убедени, че клубовете им ще елиминират ФК ЦСКА 1948 и ЦСКА

В Румъния считат ФКСБ и Сепси за любимци надлежно против ФК ЦСКА 1948 и ЦСКА в конфликтите от втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите.

Това излиза наяве от изявления на Маркус Никулае и Михайс Стойкица пред румънското издание " GSP ".
 Саша Илич: Всеки класен български състезател е добре пристигнал в ЦСКА
Саша Илич: Всеки класен български състезател е добре пристигнал в ЦСКА

" До два дни Фаетон и Назон ще са в София "

" Казвам, че излизаме с преимущество и в двата мача. Лига 1 е над българското състезание и е обикновено да сме любимец. За наше страдание се случиха изненади, само че се надявам, че румънските тимове са се поучили от грешките от предишния сезон, ще се отнасят доста съществено към мачовете и ще успеем да се класираме напред. Нуждаем се от точки, с цел да не се постанова да играем толкоз доста предварителни кръгове. Сепси е еднороден тим и може да отстрани ЦСКА ", споделя Никулае, който е някогашен румънски национал и може да се похвали, че е играл един до друг с Кристиано Роналдо в Спортинг, а в този момент е състезателен управител на младежките и юношеските национални гарнитури в своята страна.

На същото мнение е и някогашният треньор на Литекс Михай Стойкица.

" В България казусът е тъкмо като тук (б.а. приказва за разделянето в Стяуа). ФК ЦСКА 1948, с който играе ФКСБ, е тим на последователите. ФКСБ има преимущество. В тима, с който играе Сепси, притежателят е този, който бе по мое време в Литекс, Гриша Ганчев. Съвсем друго е, приказваме за друго равнище. Навлизаме в различен свят. Казвам, че ФКСБ и Сепси са любимци. "
 Национал на Алжир е следващото ново попълнение на ФК ЦСКА 1948
Национал на Алжир е следващото ново попълнение на ФК ЦСКА 1948

Има 27 гола в 95 мача
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР