В резултат на високата потребителска удовлетвореност Wi-Fi релето Shelly 1

...
В резултат на високата потребителска удовлетвореност Wi-Fi релето Shelly 1
Коментари Харесай

Продуктите за умен дом Shelly на Алтерко Роботикс с рекордни продажби на световните пазари

В резултат на високата потребителска задоволеност Wi-Fi релето Shelly 1 на компанията към този момент е с бадж Amazon’s Choice
Алтерко Роботикс , българската IoT се похвали, че е записала рекордни продажби на продуктите Shelly 280 000 продадени бройки единствено за последните 3 месеца на 2018 година

Компанията разгласи това по време на присъединяване си в най-голямото ревю за потребителска електроника в света CES 2019 . Устройствата за автоматизация на дома Shelly, посредством които на процедура можете да контролирате всичко в жилището си, както и да следите потреблението на ток, към този момент са шлагер на над 90 пазара по целия свят . Водещи пазари за марката са Германия, Италия, а към този момент и Съединени американски щати.



Продуктите от марката Shelly могат да бъде закупени и в Amazon , където сега смарт релетата Shelly 1 и Shelly 2 са измежду най-продаваните артикули за интелигентен дом . Високата потребителска задоволеност от качеството на продукта, от цената и от коректността при доставка също по този начин накара гигантa при онлайн търговията Amazon неотдавна да сложи бадж Amazon’ s Choice на Shelly 1.
„ Ние в Алтерко Роботикс създаваме всичките си устройства с грижа за всеки дребен подробност. От концепцията до осъществяването и от проектирането до хардуера, нашите артикули съчетават в себе си деловитост с надеждност, самостоятелност и подвижност сигурно на данните, безжичен и комфортен надзор с съвременен дизайн. През последните няколко години Алтерко Роботикс се трансформира в една от най-бързо разрастващите се IoT компании и през днешния ден нашите артикули могат да бъдат открити на пазарите в целия свят. Дори достигнахме равнище Amazon’s Choice. Това единствено потвърждава, че работим в вярната посока и ни стимулира да продължаваме да вършим нововъведения. Така че, очаквайте още вести от нас напълно скоро ”,
Това разяснява изпълнителният шеф на Алтерко Роботикс Димитър Димитров.

Пред хиляди гости на форума в Лас Вегас компанията показа и трите модела от хитовата серия детски GPS/GSM часовници MyKi, позволяващи на родителите да наблюдават местоположението на децата си: MyKi Watch, MyKi Touch и най-новия артикул от марката MyKi Junior.


MyKi е един от най-успешните марки, основани в България, и продължава да жъне триумфи у нас и по света
Продажбите на трите модела часовници към този момент надвишават 500 000 бройки. Часовниците са налични в мрежата на над 30 мобилни оператора в партньорство с водещи телекоми като Deutsche Telekom, Telenor, A1, Vodafone, Ooredoo Qatar, Telekom Austriа, Go Malta, Elisa Естония и Vodafone Унгария и могат да бъдат открити в комплект с атрактивни абонаментни проекти в комерсиалните им мрежи.

На ревюто Алтерко Роботикс показва още разработките си в региона на опазването на здравето – д етски ят смарт термометър MyKi Care , и тракер устройствата за домашни любимци MyKi Pet и за коли и товари MyKi Auto . Часовниците, тракерът за животни и термометърът сега жънат триумфи по света, а MyKi Auto, като най- нов артикул на компанията , набира все по-голяма известност и напълно скоро се чака да доближи високите равнища на продажби на Shelly и MyKi.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР