В разгара на войната Русия спря газа за България и

...
В разгара на войната Русия спря газа за България и
Коментари Харесай

Русия с изненадваща оферта за наши студенти

В разгара на войната Русия спря газа за България и пренасочи туристите си към други дестинации, само че изненада българските студенти със зарибяваща оферта за обучение.  От българския офис на Россотрудничество разпространиха новите условия за следване в куп съветски университети за идната академична година.

България резервира квотата си и 100 наши студенти, които гратис ще получат висше обучение в Русия, заяви Тимур Дудаев, краткотрайно изпълняващ длъжността началник на Руския културно-информационен център в София.
-->
От претендентите не се желае нищо, и това е преимуществото на съветската стратегия. „ Програмата на съветското държавно управление слага минимални условия по подадените документи от претендентите, а на випускниците не постанова безусловно никакви отговорности. Можете да прекъснете образованието си когато и да е, можете да го завършите и да напуснете страната - всичко зависи от желанието на студента “, обясни Тимур Дудаев.

Като цяло университетите, участващи в тази стратегия, оферират стратегия за образование на съветски език. Някои осъществят двуезични стратегии, а още по-малко преподават на британски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР