В разгара на трескавото търсене на подаръци онлайн пазаруването остава

...
В разгара на трескавото търсене на подаръци онлайн пазаруването остава
Коментари Харесай

Yettel предлага ексклузивни онлайн отстъпки за Коледа | iPhone с намаление от 300 лв. и аксесоари с 15% отстъпка са сред празничните предложения на сайта на мобилния оператор

В разгара на трескавото търсене на дарове онлайн извършването на покупки остава един от най-лесните и комфортни способи да отметнем всичко в листата с изненади за обичаните ни хора. Такъв остров на спокойствието от шопинг паниката е електронният магазин на Yettel, който като се изключи че събра всички страхотни коледни предложения на телекома на едно място, предлага и извънредни предложения за феновете на цифровото извършване на покупки. По случай Коледа единствено на потребителите могат да се възползват от онлайн отстъпка от 300 лева за iPhone 12 5G 64BG, както и от понижение от 15% за цялата гама аксесоари, предлагана от оператора. Освен това, всички смарт телефони идват с три вместо общоприетите две години гаранция, а поръчката от онлайн магазина е с безвъзмездна доставка за цялата страна.

Един от най-успешните смарт телефони на Apple, създаван в миналото, може да бъде закупен със специфична онлайн отстъпка от 300 лева iPhone 12 5G 64GB сега се продава за 599,99 лева вместо за 909,99 лева в брой или с лизинг за 28,59 лева на месец вместо по 43,59 лева с проект Total Unlimited 59.99 и контракт за 24 месеца. Апаратът разполага с чип А14 Bionic iPhone 12 и има всички качества на стилен флагман, който идва с реален екран, изпълнен от край до край – 6.1-инчов XDR Retina екран с OLED панел. Предлага цели 1200 нита HDR бляскавост за съвършено качество на изображенията, както и камера с предстоящото от Apple високо качество – система от широкоъгълна камера и ултраширокоъгълна камера с Night mode. Смартфонът идва в страхотни свежи цветове, типичен изчистен дизайн от iPhone, неповторима устойчивост против надраскване и всекидневно изхабяване с помощта на Ceramic shield технологията на предния екран.

За тези, които са се насочили към богатото портфолио от аксесоари от онлайн магазина на Yettel, също има приятна изненада – до края на месеца цялата богата гама е понижена с 15%. За да се възползват от по-изгодната цена за стотици аксесоари е задоволително при извършване на покупки потребителите да слагат промокод XMAS15 в количката. На разположение в уеб страницата на Yettel има редица истински калъфи за смарт телефони, кабели и зарядни, каишки, тагове, жични слушалки, външни акумулатори и памет, безжични зарядни устройства и стилни поставки, които дават спомагателни благоприятни условия за жанр и улеснение. Независимо дали потребителите ще се насочат към разширение на опциите на своето устройство или ще влагат в отбрана като защитно стъкло или калъфче, декември е месецът, в който всеки продукт е с празнична цена.

Подробности за iPhone 12, както и цялостен лист с предлаганите аксесоари можете да откриете на.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР