За пътуващите често с градския транспорт във Варна никак не

...
За пътуващите често с градския транспорт във Варна никак не
Коментари Харесай

Масово шофьорите не отварят предната врата на градските автобуси във Варна

За пътуващите постоянно с градския превоз във Варна по никакъв начин не е изненада, че предната врата на рейс рядко може да бъде забелязана отворена, до момента в който е в престой на спирка. Проверка на Moreto.net демонстрира, че нормално чакащите да се качат са принудени да се редят пред останалите порти.

Дори и при прекъсване на рейса човек да се озове тъкмо пред предната врата, тя няма да бъде отворена.

Ако пък пасажер желае да слезе и рейсът е относително празен, ще бъде помолен да слезе от последваща врата. Мнозина биха си помислили, че повода евентуално е в щета. Но по какъв начин такава щета е сполетяла тъкмо предните порти на множеството рейсове в града. Оказва се, че вратите си действат прелестно и това, че не се отварят е напълно по убеждение на водачите.

От постъпките на водачите постоянно се жалват мнозина пасажери, разяснява в отговор за повода за тази обстановка пред Moreto.net шефът на „ Градски превоз “ Николай Антонов.

По думите му управлението води непрекъсната битка с водачите, само че безуспешна все още, тъй като практиката предна врата да не се отваря продължава. Обясненията на водачите били, че им пречи към видимостта в задната част на рейса, зимата влиза мраз и скупчването на хора покрай тях ги изнервяло.

Антонов е безапелационен, че възбрана за отваряне на предна врата няма, както и механически неизправности. За съответни по – съществени ограничения за решение на въпроса шефът на общинския транспортьор не посочи, само че уточни, че не престават диалозите в тенденция справяне с казуса.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР