В рамките на 2020 г., в следствие на ускореното дигитализиране

...
В рамките на 2020 г., в следствие на ускореното дигитализиране
Коментари Харесай

Потребителите търсят и нов дом чрез ОББ Мобайл

В рамките на 2020 година, в резултат на ускореното дигитализиране на съществени банкови и застрахователни процеси, ОББ показа на потребителите си редица услуги, улесняващи всекидневието им и не без значение – ограничаващи контактите им с хора и визитата на банкови и застрахователни клонове.

Последната от тях, „ Намери си нов дом “ , им разрешава елементарно и бързо да създадат мобилна връзка със уеб страницата през приложението. Тя ще даде информация за оптималната цена на парцела, която клиентът може да си разреши въз основа на ипотечни заеми и персонално присъединяване, както и оптималния период за погасяване на заема - критерии, авансово заложени от потребителите.

Платформата дава информация за характерности на определения микрорайон на парцела като данни за гъстотата на популацията и демографския му профил. Тя разказва какви учебни заведения, паркове, транспортни линии има в квартала, какъв брой банкомати, фитнес зали, магазини за хранителни артикули, аптеки и така нататък В допълнение няколко показателя правят оценка и чистотата на въздуха.

През платформата консуматори могат да запишат и посещаване в клон на ОББ, където ще получат и персонализиран отчет с съответни парцели, които дават отговор на заложения бюджет и търсене, допълнени с тяхната действителна пазарна цена.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР