В процес на развод еШеф Манчев чака бебе, но не

...
В процес на развод еШеф Манчев чака бебе, но не
Коментари Харесай

Шеф Манчев чака бебе, но не от жена си

В развой на бракоразвод е

Шеф Манчев чака бебе, само че не от жена си, а от новата си държанка! Радостната новина показа чиновник от неговата верига заведения за хранене. Засега е ясно, че новото гадже на топ кулинаря е бременно в шестия месец с момче, което ще е третото дете на готвача.

Заради секси хубавицата Иван Манчев е в развой на бракоразвод със брачната половинка си Марина, с която имат две деца - 13-годишната Виктория и 17-годишният Христо. За новата възлюбена в живота на кулинаря се знае, че е от Берковица, само че живее във Варна. Именно в морската столица взискателният готвач се срещнал със секси мацката при една от безбройните командировки, свързани с тв изявите му като критик в " Кошмари в кухнята ", написа " Уикенд ".

" Шефът е толкоз влюбен в девойката, че предходната седмица, тъкмо преди Великден, брои над 200 000 лв. за два мерцедеса - единият е джип ML 63 AMG за младото си гадже, другият е лимузина S класа за себе си ", разкри негов чиновник.

Не е загадка, че специалистът в кухнята и майката на децата му са дружно от 18 години. Двамата се срещат в Японския хотел в София, където Иван Манчев е основен готвач, а Марина работи в в администрацията. Любовта им пламва и след година се женят. Шеф Манчев постоянно е казвал, че толкоз дълъг брак се поддържа с доста взаимни отстъпки и от двете страни.

Красавицата от Берковица обаче съумяла да внесе ужас в фамилията и в този момент Манчев е пред бракоразвод. Манчев обаче щял да се сблъска със съществени проблеми в бизнеса. Причината е, че досегашната му брачна половинка е притежател на половината от фамилните заведения за хранене.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР