В просторно интервю за вестник 24часа, преди втория тур на

...
В просторно интервю за вестник 24часа, преди втория тур на
Коментари Харесай

Магдлена Иванова афишира връзката си с Цветелин Кънчев


В пространно изявление за вестник 24часа, преди втория тур на локалните избори, подсъдимата за длъжностно заграбване някогашна кметица на Златица Магдалена Иванова, разказва своите политически “страдания”. Материалът е поместен в заплатен пропаганден формат в рубриката “Местни избори 2019”. В него тя се пробва да обрисува себе си като политическа жертва на политически игри. Обвинява Българска социалистическа партия, че не са я подкрепили и по тази причина била принудена да си издигне кандидатурата от АБВ на Румен Петков, който се провали като претендент за народен представител няколко пъти в родния Плевен. В платената форма на предизборно изявление Иванова в действителност прави внушението нейните съграждани да гласоподават за претендента на Евророма -Християн Григоров. За него се знае, че е някогашен пандизчия, наказан за финансови измами. В Малката подбалканска община е прочут с това, че е излъгал над 20 индивида от със скица вид “финансова пирамида”.
Иванова, която не е член на Българска социалистическа партия, повежда гневна офанзива против структурата на партията в Златица тъй като се били противопоставили тя да бъде подкрепена от социалистите за трети мандат. Запознати с проблема описват, че разрива в връзките сред Българска социалистическа партия Златица и Иванова избухнал още при започване на втория и мандат тъй като тя сключила импровизирано съглашение с водача на Евророма Цветелин Кънчев, който е родом от Златица и от години желае да постави ръка върху ръководството на общината. Златица попада в регион, в който оперират компании от миннодобивния отрасъл и има горски фонд на своята територия. През втория си мандат Иванова е прокарвала ползите на Дон Цеци и изрично неглижирала позицията на членовете на Общинския съвет, които се опълчват на упоритостите на Ромскя барон. За последните 4 години в Общинския съвет безусловно се водила тиха война. Интересното тук е кой е платил за обявата в 24 часа, която е обозначена като заплатен избирателен материал? Този който има интерес, а точно Григоров и кръга към него.
На процедура Иванова с тази си изява, два дни преди втория тур, се прострелва в крайници и потвърждава свързаността си с Цветелин Кънчев и че в действителност е в един тим с него и Григоров - който стигне балотаж другия ще го поддържа. И по този начин Кънчев от самото начало е имал два коня на тези избори.
Издигането и точно от АБВ е другото доказателство, защото в политическите среди се знае, че Румен Петков и Георги Първанов от много време са в близки връзки с Цветелин Кънчев. След като двамата напуснаха Българска социалистическа партия с цел да основат АБВ, Кънчев внезапно охлади връзките си със Българска социалистическа партия. Оттогава на доста места в страната Евророма играе против алените.
Заиграването на Иванова с Дон Цеци накара Българска социалистическа партия да смъкна доверието си в нея. От “Позитано 20” описват, че преди изборите тя неведнъж е ходила да желае среща с ръководстовото отпред с лидерката на алените Корнелия Нинова, само че и било отказано. Накрая при едно от ходенията си до алената централа издебнала Кирил Добрев, който бил наясно с целия проблем. Той я изслушал, само че бил безапелационен, че Българска социалистическа партия няма да я поддържа за трети мандат като и декларирал, че доверието е снето от нея поради заиграването и с Кънчев и непрозрачното ръководство на общината. От своя страна Иванова била великодушна на примамливи обещания, само че Добрев бил безапелационен, че Българска социалистическа партия при никакви условия няма да я поддържа. Защото тя към този момент един път е подвела партията, а в този момент при никакви условия няма да се допусне Българска социалистическа партия да стане съизвършител в една огромна неистина, била позицията на Кирил Добрев, втория човек в Българска социалистическа партия след Нинова.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР