Руският президент Владимир Путин, който направи мобилизацията безсрочна, трябва да

...
Руският президент Владимир Путин, който направи мобилизацията безсрочна, трябва да
Коментари Харесай

Съпруги на мобилизирани предложиха на Путин сам да отиде на фронта и да умре

Руският президент Владимир Путин, който направи мобилизацията безсрочна, би трябвало да приключи военните дейности в Украйна или самичък да замине на фронта, аявиха родственици на призовани за война резервисти в телеграм канала " Път към дома ", представен от The Moscow Times.

Те разгласяват послание на еднообразен, който се показва като Александър и се дефинира като мобилизиран, потвърждавайки, че служи в щурмови отряд от януари 2023 година и в този момент е в отпуск. По думите му на фронта " всичко се нарушава, като се стартира от всевъзможни човешки права ", а мобилизираните, изключително възрастните, имат съществени здравословни проблеми, само че " няма кой да лекува никого – дават по едно хапче и това е. "

Александър споделя, че той и други военни желаят мир и завършек на войната, с цел да " живеят умерено, дълго и щастливо, само че президентът не желае да даде това ", обявявайки нуждата от " денацификация " и " демилитаризация " на Украйна - цели, които " могат да се поясняват както желаете и да се разтягат за неопределен срок ".

В коментар под видеото близки на мобилизираните се обръщат към Путин: " Владимир Владимирович, до какво докарахте хората. Ние, руснаците, нямаме вяра под вашето управление. Завършете Специалната военна интервенция, седнете на масата за договаряния. Какво, по дяволите, са " денацификация " и " демилитаризация "? Вие самите разбирате ли защо говорите. Всеки път, когато кажете тези думи, умират хора. Позволете ни да живеем умерено. Или самичък отидете на фронта и самичък умрете. "

На 14 декември , че сега в Украйна има 244 хиляди мобилизирани на, а 41 хиляди са уволнени от работа заради навършване на пределна възраст, по здравословни или други аргументи. Като се има поради, че по време на мобилизацията са извикани общо 300 хиляди души, ориста на 15 хиляди остава незнайна.

На екрана в залата, където се организира " Пряката линия ", се излъчваха въпроси за връщането на воюващи резервисти вкъщи, само че Путин по този начин и не отговори на нито един от тях. Той сподели единствено, че в този момент няма потребност от втора вълна на готовност.

През септември ръководителят на комисията по защита на Държавната дума Андрей Картаполов съобщи, че мобилизираните няма да изоставен зоната на бойните дейности до края на войната и за тях не е планувана ротация. Единственото, на което могат да разчитат, е отпуск след всеки шест месеца работа.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР