Предизвикателство към най-младите избиратели отправи водачът на листата на ГЕРБ-СДС

...
Предизвикателство към най-младите избиратели отправи водачът на листата на ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

Деница Сачева: Призоваваме 18-годишните избиратели да дадат идеи в каква България искат да живеят

Предизвикателство към най-младите гласоподаватели насочи лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в област Добрич Деница Сачева при започване на предизборната акция. Тя прикани младежите да дадат своите хрумвания за политики, които да създадат България най-хубавото място за живеене.

„ На тези избори ГЕРБ-СДС се явява с бюлетина номер 18. 18 са и годините на ГЕРБ. През последните години се отдалечихме извънредно доста от смисъла на политиката. Отдалечихме се от значимите диалози – за опазване на здравето, за обучение, за обществена политика, за демография, за пазар на труда. Светът към нас се трансформира бурно, с гневна скорост и ние изоставаме. Изоставаме като страна и най-големи длъжници сме на нашите деца. Ние не ги приготвяме за бъдещето ", посочи Деница Сачева.

Тя показа решението на ГЕРБ-СДС Добрич на тази акция обединението да се обърне към младежите, които са на 18 години и които за първи път би трябвало да създадат своя избор – дали да гласоподават или да не гласоподават.

„ Ние ги призоваваме да гласоподават, да бъдат дейни, само че и освен това – призоваваме ги да дадат своите хрумвания за това в каква България желаят да живеят, тъй че да се усещат добре и по какъв начин да създадем България една от най-хубавите страни за живеене. Призоваваме всички младежи в област Добрич, навършили 18 години, да изпращат своите оферти на имейл адреса ни . До края на акцията ще обобщим най-хубавите хрумвания. Те ще влязат в нашите политики и управническа стратегия. Ще поканим хората, които са ни ги дали, с цел да ги осъществяваме дружно ", уточни Сачева.

ГЕРБ-СДС Добрич откри предизборната си акция за народни представители през днешния ден в Каварна. В храм „ Св. Успение Богородично " в морския град водосвет отслужи отец Василий, в наличието на претендентите за депутати от региона. „ Нека това, което предприемате, бъде с задоволство и религия ", пожела свещеникът. Членовете на листата на ГЕРБ-СДС показаха подготвеност да работят за това да няма разграничителни линии в обществото и за постоянна и сигурна България.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР