Култовото предаване “Господари на ефира е близо до завръщане на

...
Култовото предаване “Господари на ефира е близо до завръщане на
Коментари Харесай

Господари на ефира се завръщат на екран

Култовото предаване “Господари на ефира " е покрай завръщане на екран след повече от пет години пауза.

В момента текат договаряния сред продуцентите Маги и Джуди Халваджиян и водещите малките екрани bTV и NOVA. Очаква се обичаното шоу на феновете още веднъж да стартира да се излъчва в народен ефир от есента.

Засега не е ясно кои ще са първите водещи на шоуто. През него минаха знакови имена като Димитър Рачков, Васил Василев-Зуека, Малин Кръстев, Руслан Мъйнов, Мария Игнатова и още известни артисти. В момента Зуека живее в Испания, а останалите му сътрудници са ангажирани в разнообразни други формати, написа " Хотарена ".

Шоуто започва през 2003 година в несъществуващата към този момент телевизия " 7 дни “. Шоуто имаше два интервала в Нова телевизия от общо 12 години, а в границите на три сезона беше и в bTV. Там започнаха и свадите, откакто продуцентите упрекнаха малкия екран в опити за цензура. Стигна се даже и до правосъден спор сред " Глобал Вижън “ и тогавашното управление на " bTV Медия груп “.

По-късно предаването още веднъж потегли в ефира на NOVA, където бе излъчен последният епизод на 31 декември 2018 година Една от главните аргументи за прекъсването на шоуто бе абсурдът с репортера Димитър Върбанов. Той се направи на пребит и лежеше на земята пред склад във Велико Търново, само че след това случаят се оказа инсценировка. Репортерът незабавно бе уволнен, само че това докара до съществени репутационни вреди за предаването и рухване на рейтинга. Въпреки това продуцентите на шоуто още веднъж намекнаха за цензура.

" Спряха ни тези, които желаят да лъжат и да крадат “, споделя Джуди Халваджиян.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР