В продължение на повече от 15 години автори на конспиративни

...
В продължение на повече от 15 години автори на конспиративни
Коментари Харесай

Дъщерята на Стенли Кубрик обори конспиративната теория, че човек не е бил на Луната!

В продължение на повече от 15 години създатели на тайни теории интензивно настояват, че НАСА е фалшифицирала пилотираните лунни задачи “Аполо ” до Луната. Въпреки че подозрения има съвсем от времето на стратегия “Аполо ”, в предишното тайните хрумвания в никакъв случай не са били възприемани от сериозните хора. Това се промени на 15 февруари 2001 година, когато телевизия “Фокс ” излъчи предаването: “Конспиративна доктрина: Наистина ли сме кацали на Луната? ”. По това време Глобалната мрежа към този момент набираше известност и тайните изказвания се разпространяваха като болест. Днес, десетилетие и половина по-късно, хората към този момент мъчно се ориентират кое е правилно и кое не.

В центъра на тайната доктрина е концепцията, че всички фрагменти и фотоси от задачите “Аполо ” са били снимани не на Луната, а във кино студио. И за фалшификацията е помагал не различен, а известният режисьор Стенли Кубрик, основател на кино лентата “2001: Космическа авантюра ”. Едно е ясно за известните хора – когато изоставен този свят, посмъртно им се приписват какви ли не изказвания и изявления. Стенли Кубрик е умрял през 1999 година, две години преди тайните теории да наберат известност. За страдание той не може да се отбрани от безобразните изказвания – че преди гибелта си сякаш бил признал за фалшификацията, че е давал изявленията, където скрито е споделял “истината ”.

Днес обаче неговата щерка Вивиан е решила да се намеси, оповестява Индипендънт. Тя е популяризирала известие, от което излиза наяве, че е меко казано ядосана от спекулациите с името на татко й. Тя споделя, че татко й като един заслужен актьор е бил свободен човек, който, с цел да отбрани своите житейски позиции, е излагал даже живота си на риск. “Не смятате ли, че той би бил най-последният човек ИЗОБЩО, който би оказал помощ на американското държавно управление за сходно извънредно изменничество на личния си народ? ”

“Аз фактически го познавах ”, споделя Вивиан Кубрик за татко си. “Аз живях и работих дружно с него, тъй че простете за суровия ми звук, защото ще кажа изрично: по отношение на по този начин наречената “истина ”, в която тези зловредни откачалки постоянстват, че моят татко е взел участие в интрига с американското държавно управление, с цел да “фалшифицира лунните кацания ”. Това е откровена ГРОТЕСКТНА неистина ”.

За да се убедите, че лунното кацане на НАСА е било действително историческо събитие, може да се запознаете със следната поредност от публикации, оповестени на страниците на КОСМОС БГ:

Източник: cosmos.1.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР