В продължение на няколко седмици зрителите слушаха кандидатите за тазгодишното

...
В продължение на няколко седмици зрителите слушаха кандидатите за тазгодишното
Коментари Харесай

Двубои и кражби започват в „Гласът на България“

В продължение на няколко седмици феновете слушаха претендентите за тазгодишното издание на „ Гласът на България “ и залагаха кой от тях ще откри място в някой от тимовете на четиримата треньори. А изборът напълно не беше елементарен, защото новият сезон провокира някои от най-хубавите български и задгранични реализатори да покажат гения си на сцената на музикалното шоу.

Над 100 души пяха на кастингите на мрачно, само че единствено 48 получиха шанса да изберат с кой треньор желаят да работят и да се борят за финалите и първото място. А Камелия, Графа, Поли Генова и Иван Лечев направиха всичко допустимо, с цел да привлекат при себе си най-хубавите измежду претендентите. Те не пестиха никакви старания, вършиха си всевъзможни номера, играеха остро, мръсно, смешно и прочувствено, единствено и единствено да убедят стремежи от тях претендент да заложи на техния тим.

За разлика от предходната година, когато претендентите се колебаеха дали да изберат Камелия за собствен треньор, този сезон тя беше във вихъра си. „ Новият Васил Найденов “ Никола Чочев, най-хубавата другарка на Симона Заговора – Никол, или българската Адел, както към този момент я дефинират потребителите в обществените мрежи, Ягода Тренева, както и родната Zaz Гергана Великова нямаха потребност от доста време, с цел да посочат фолк звездата за индивида, на който се доверяват, с цел да ги изведе до финала. Да не забравяме, несъмнено, и дъщерята на починалия Коста Цонев – Теодора, която се надява посредством присъединяване си в „ Гласът на България “ да затвори трагичния интервал в живота си и да стартира новия стадий от него.

Рок легендата Иван Лечев пък се оказа толкоз мечтан от гениите, че на някои положителни осъществявания даже не се обърна, с цел да не запълни прекомерно бързо тима си. И въпреки всичко той първи си избра екипа, откакто 12-те му реализатори бяха определени. Лечев се надява, че ще грабне короната на спечелилия за втора поредна година, а оръжията му за първото място не са едно или две. Джазменката Анна Азатян, в която се влюбиха огромна част от аудиторията, се довери на Мастера. Същото направиха и трио „ Тринити “, които към този момент са познати на феновете като българските Destiny’s Child. Уникалните тембъри на Александър Христозов и Ния Петрова също провокираха завистта на останалите треньори. А Рафаел Пашалов също направи голямо усещане на треньорите.

Тази година Графа също е с твърда поръчка, че няма да изгуби и успеха му е сигурна. А оръжията, с които ще се бори, напълно не са безобидни. Вокалистът на „ Фънки миракъл “ Симеон Желязков, финалистът от детската „ Евровизия “ Иван Стоянов, нетипичната Мария Пашалийска, която разпределя времето си сред работата като санитар, певица и студентка по ветеринарна медицина, развълнуваха освен треньорите, само че и феновете на „ Гласът на България “.

Въпреки че стартира разочароващо, Поли Генова бързо навакса със запълването на тима си. Рускинята Анастасия Белявская, която е финалист и в съветското издание на формата, Виктория Динкова, която по едно и също време разплака от наслада и от тъга феновете, поради трагичната си история; човекът-глас Момчил Степанов, който с изключение на артист е и измежду най-хубавите ни дублажисти. И да не забравяме „ българския Джъстин Бибър “ в лицето на Соня Георгиева.

И четиримата треньори към този момент са подготвени за идващия стадий от войната – вокалните дуели. Там те ще разпределят изпълнителите си в двойки, които ще се надпяват на сцената и ще покажат най-хубавото от себе си, с цел да продължат напред. А всеки, който отпадне, ще попадне под прицела на останалите треньори и ще може да бъде откраднат в различен отбор. Поли, Графа, Камелия и Лечев имат право на по две обири и сигурно ще заложат на тези реализатори, с които да си обезпечат още един късмет за победа. И за по този начин мечтаната корона.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР