В предстоящия игрален филм на Дисни“, базиран на класическата приказка

...
В предстоящия игрален филм на Дисни“, базиран на класическата приказка
Коментари Харесай

Дисни, Снежанка и седемте проблема

В идния игрален филм на „ Дисни “, основан на класическата приказка „ Снежанка и седемте джуджета “, наподобява имат проблем с джуджетата.

Така излиза от изказване, оповестено в Hollywood Reporter, с което представители на студиото отговарят на острите рецензии от артиста Питър Динклидж, който при присъединяване си в подкаста WTF се възмути от обичайна интерпретация на героите. След като похвали студиото за прогресивния избор актриса с латиноамерикански генезис за Снежанка (Рейчъл Зеглър, пробила като Мария в „ Уестсайдска история “), звездата от „ Игра на тронове “ го упрекна, че прави тъкмо противоположното „ с тази назадничава история за 7 джуджета, които живеят дружно в пещера “.  

Динклидж, който взе участие и в идния филм " Сирано ", номиниран за " Оскар " е най-известният актьор-джудже.

" За да избегнем усилването на стандартите от истинския анимационен филм, ние използваме друг метод към тези седем персонажа и се консултираме с членове на общността на дребните хора. Очакваме с неспокойствие да споделим повече, когато филмът влезе в произвеждане след дълъг интервал на разработка ", се споделя в изказването на " Дисни ".

Все още не е ясно дали обновените " джуджета " ще извършват същите функционалности като в истинския източник, т.е. да копаят скъпоценни камъни?  И ще носят същите  ли имена — Сънливко, Сърдитко, Срамежливко…?

Тази нова " Снежанка " (и седемте персонажа?) е към момента е в предпродукция. До излизането ѝ основателите на филма ще работят с още културни консултанти, тъкмо както и по другите филми на " Дисни ", снимани онлайн, като " Аладин "  и " Мулан ". Филмът се създава от три години; студиото премисля героите джуджета от най-ранните стадии, допустимо е те да са тъкмо джуджета, а някакви други вълшебен същества.  

Към Рейчъл Зеглър се причисляват носителят на " Тони "  Андрю Бърнап и звездата от " Жената-чудо "  Гал Гадот в ролята на Злата кралица. Режисьор на римейка ще е Марк Уеб. 

Оригиналният " Снежанка и седемте джуджета " излиза през 1937 година и е първият пълнометражен анимационен филм, продуциран от Уолт Дисни. Той жъне голям триумф измежду критиците и публиката, а в него - несъмнено - джуджетата са си просто джуджета. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР