В предизборната кампания преобладават негативните послания и те звучат много

...
В предизборната кампания преобладават негативните послания и те звучат много
Коментари Харесай

Огромен проблем след вота! Социолози ни изненадаха

" В предизборната акция доминират отрицателните послания и те звучат доста по-силно. Кампанията е изтъкана от издигане не на червени линии, а напряко на червени зидове кой с кого няма да се коалира и не дава отговор на упованията на жителите ", разяснява пред Българска национална телевизия социологът Юлий Павлов.

Според Юлий Павлов директна интервенция на служебния кабинет в предизборната акция няма.
-->
" Има упреци от една или друга страна, че той префокусира избрани тематики. Що се отнася до организацията на изборите - до момента не сме чули някакви упреци, каквито имаше преди изборите предходната година ", посочи Юлий Павлов.

Социологът Юрий Асланов акцентира, че всеобщият интерес към тази акция е слаб.

Той добави, че тази година делът на колебаещите се за кого да гласоподават е значително по-нисък, в сравнение с предходната година.

" Факторът на отмалялост е налице. Преди тези избори се усилва делът на хората, които чакат още веднъж да не бъде формирано държавно управление или то да е кратковременно. Шансовете за сформиране на държавно управление в този момент не наподобяват положителни и участниците в предизборната битка в допълнение оферират причини в тази посока с държанието си и с посланията си ", сподели още Юрий Асланов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР