В правната комисия днес наблюдавахме парад на лицемерието, опит да

...
В правната комисия днес наблюдавахме парад на лицемерието, опит да
Коментари Харесай

Христо Иванов: В правната комисия днес наблюдавахме опит да се съхрани непокътнато царството на Гешев

" В правната комисия през днешния ден наблюдавахме церемониал на лицемерието, опит да се запази непокътнато царството на Гешев. Очевидно ужасно доста хора не желаят да се стигне до гласоподаване в зала за закриването на профилираните съд и прокуратура. Очевидно доста хора ги е боязън. Очевидно доста хора идват да се отчетат пред основния прокурор какъв брой самоотвержено дерат ризи по тази причина да бъде непокътната цялата инфраструктура на репресията в България ".

Това написа във Фейсбук съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов. Думите му пристигнаха след следващото закриване на съвещанието на парламентарната правна комисия, когато трябваше да бъде разисквано закриването на структурите на профилираното правораздаване.

" Става дума за един политически съд. Специализираният углавен съд бе основан от Цветан Цветанов и компания като политически наказателен съд, като политическа бухалка, която оказва напън на едни и обезпечава безотговорност на други. Големият проблем, който не може да се хване от статистиката, с която през днешния ден се замеряха сътрудниците, е за неразследваните лица. Г-н Гешев може да отговори на един въпрос като наблюдаващ прокурор - по какъв начин стана по този начин, че той не видя господин Пеевски по делото КТБ? Журналистите пресметнаха, че Пеевски е споменаван над 100 пъти в документите по делото. Наблюдаващият прокурор по това дело беше Гешев. Да отговори какво беше неговото вътрешно разбиране, че не го видя. Защото Държавният департамент и министерството на финансите на Съединени американски щати го видяха и ние всички плащаме цената за това.

И до момента в който господин Гешев изяснява по какъв начин българските жители щели да платят едно или друго, желая да изясни каква е цената за това, че в последния отчет на Държавния департамент на Съединени американски щати за капиталовата прелест на България думите България и корупция са упоменати в едно изречение 24 пъти. Вие знаете ли нашите деца, които си търсят работа в България и се надяват да имат бъдеще в България каква цена заплащат за това? За работните места, които не са открити тук, за вложенията, които не са направени тук, поради всяко споменаване на България с корупция в едно изречение ", написа още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР