В повечето случаи при покупката на автомобил, човек разсъждава трезво

...
В повечето случаи при покупката на автомобил, човек разсъждава трезво
Коментари Харесай

Трудна за обслужване кола, която си заслужава

В множеството случаи при покупката на автомобил, човек разсъждава трезво и не се хвърля на първата харесала му кола. Има и случаи обаче, които напълно не са малко, когато човек взема решение със сърцето си.

Много пъти, след сходни недомислени и спонтанни решения, хората съжаляват горчиво, само че има и коли, които въпреки и сложни и скъпи за поддръжка си костват и парите, и последващите главоболия по сервизите.

Повечето сходни возила са с италиански генезис, само че има и един немски автомобил, който е безценен, много сложен за обслужване, само че все пак си заслужава напъните. Става дума за Audi S4.

Когато Audi започват продажбите на S4, доста бързо биват застигнати от недоволни притежатели, които не без съображение се оплакват, че би трябвало да платят 31 часа труд в оторизиран сервиз за промяната на ангренажния ремък.

Това са 4 работни дни на един монтьор, през които той би трябвало да разглоби предницата и половината мотор. През 2004 година, Audi вземат решение да заменят ремъка на S4 с ангренажна верига, като концепцията е тя да не се обслужва през целия живот на мотора.

Реалността обаче изисква нейното обслужване и даже замяна, само че за сметка на това тя още веднъж е напълно покрай преградата на пътническия салон, което значи, както може би се досещате, единствено едно - познатото демонтиране на цялата предна част.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР