Много канадски собственици на жилища са почувствали болката от по-високите

...
Много канадски собственици на жилища са почувствали болката от по-високите
Коментари Харесай

Могат ли 10-годишните ипотечни условия да помогнат за облекчаване на „плащателния шок“ за канадците? Какво трябва да знаете

Много канадски притежатели на жилища са почувствали болката от по-високите лихвени проценти, когато е пристигнало време да възобновят ипотеката си, само че нов отчет от Desjardins споделя, че в случай че 10-годишните условия бяха по-разпространени и привлекателни, можеше да има оказа помощ за понижаване на „ шока от заплащането “.:1px " referrerpolicy= " no-referrer-when-downgrade " >

Когато канадците гледат на закрепени ипотечни лихвени проценти, те постоянно избират да заключат периоди до пет години — интервалът от време, през който вашият контракт е в действие преди подновяването.

В отчета се споделя, че с лихвените проценти, намаляващи в продължение на години преди пандемията от COVID-19, семействата са били „ подтиквани да вземат заеми при къси периоди “.

Но когато централната банка стартира да покачва лихвите през март 2022 година тези в кратковременен ипотечен договор започнаха да се сблъскват с възобновяване с по-висок %.

„ Канада е измежду страните, където коефициентът на обслужване на дълга нараства...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР