Марта истинският живот“ от Baby Reindeer е в преговори с

...
Марта истинският живот“ от Baby Reindeer е в преговори с
Коментари Харесай

Baby Reindeer `истинският живот` Марта преговаря за съдебен процес - тъй като се появяват подробности за предишното й `преследване`

Марта „ същинският живот “ от Baby Reindeer е в договаряния с топ юрист да съди за шоуто Netflix, защото се появяват повече детайлности за предходното й „ гонене “.

Крис Доу QC, който е работил за футболната звезда Райън Гигс, сподели пред Mirror, че стрийминг колосът може да има „ огромен юридически проблем “, в случай че се откри, че дамата, чието име не назоваваме, в никакъв случай не е била в пандиза.

Хитовото шоу е драматизирана версия на живота на комика Ричард Гад, 34, който е преследван от захласната преследвач Марта Скот, изиграна от Джесика Гънинг.

Г-н Доу сподели: „ Netflix продаде Baby Reindeer като „ същинска история “... „ Марта “ беше показана като наказан преследвач, който беше изпратен в пандиза за съществени закононарушения. Заявява, че в никакъв случай не е осъждана за закононарушение и в никакъв случай не е лежала в пандиза. Ако това се окаже правилно, Netflix и Ричард Гад ще имат доста огромен юридически проблем.

Мирър разкри в събота по какъв начин юрист Лора Рей, вдовица на някогашния лейбъристки депут...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР