В посолство, сред редица дипломати, работи новата половинка на Асен

...
В посолство, сред редица дипломати, работи новата половинка на Асен
Коментари Харесай

Щракнаха Асен Блатечки и новата му за първи път. Оказа се известна жена, работи сред дипломати

В посолство, измежду редица дипломати, работи новата половинка на Асен Блатечки. В това се убедиха вездесъщите папараци на „ България Днес “. Екип на вестника хвана в крачка двамата влюбени, до момента в който похапват в обедната отмора на новото гадже на артиста.
Блатечки паркира големия си джип в паркинга на посолството на Словения, което се намира в центъра на София. Щом намества чисто новия си автомобил, артистът слиза от колата. А на секундата до вратата му идва изгората му – червенокоса хубавица, която е много по-млада от 52-годишната звезда.
Прави усещане, че новото возило на Блатечки е плъгин хибрид, или казано с други думи – върви и на ток, и на бензин. Екранният психолог от женския затвор в „ Клетката “ незабавно се възползва от опцията да зареди батерията на колата си в паркинга на посолството. Според наши калкулации белият джип на Блатечки коства няколкостотин хиляди лв., защото е цялостен с екстри.
След като мушна зарядното, Блатечки хваща на разположение обичаната си и се насочиха в близкия ресторант. Двойката прекара повече от час и поръча солидно количество храна. Без да си дава напън, артистът и дамата до него се любуваха на обяда, не спирайки да се усмихват и да разменят благи думи.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР