В последно време в общността на Shiba Inu се появиха

...
В последно време в общността на Shiba Inu се появиха
Коментари Харесай

Предупреждение за инвеститорите в Shiba Inu за нови измами

В последно време в общността на Shiba Inu се появиха опасения по отношение на евентуални капиталови измами, ориентирани към вложителите в SHIB.

Този въпрос идва на фона на повишаването на броя на “Honeypot ” измамите в целия криптовалутен пейзаж, представящи се за разнообразни лъжливи субекти като подправени уеб страници, подправени профили в обществените медии и съмнителни капиталови схеми.

Докладите сочат, че видна фигура в общността, разпозната като @ShibBPP в обществените мрежи, е алармирала за тези лъжливи действия. Тези измами, които постоянно дават обещание забележителна възвръщаемост, нормално работят посредством платформи като Telegram, примамвайки нищо неподозиращите консуматори в по този начин наречените “rug-pulls ”.

В отговор на тези закани членовете на общността на SHIB се поучават да демонстрират нерешителност и да правят задълбочени изследвания, преди да се ангажират с каквато и да е капиталова опция. Препоръчва се да се разчита на реномирани източници и тествани канали в региона на криптовалутите, като в същото време се поддържа песимизъм към предложения, които наподобяват прекомерно положителни, с цел да са истина.

В допълнение към превъзмогването на тези опасения се поставят старания за възстановяване на ограниченията за сигурност в границите на екосистемата на Shibarium. Lucie, маркетингов специалист, обвързван с Shiba Inu, разкри проекти за пускане на начинания, ориентирани към опростяване на процеса на стейкинг на токени BONE. Тези старания имат за цел да засилят сигурността на екосистемата и да подтикват заинтригуваните страни с търгуеми токени knBONE, като по този метод предизвикват растежа и уголемяват потребителската ѝ база.

Освен това членовете на общността, ласкаво наричани ShibArmy, се предизвикват да останат бдителни против лъжливи действия. Това включва нерешителност при взаимоотношение с непознати групи в обществените платформи и възпиране от ангажиране с непроверени източници.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР