Цената на криптовалутата Safe (SAFE) се срина с 42%, като

...
Цената на криптовалутата Safe (SAFE) се срина с 42%, като
Коментари Харесай

Цената на криптовалута се срина с над 40% след пускането ѝ на пазара

Цената на криптовалутата Safe (SAFE) се срина с 42%, като спадна от $3.26 в деня на отключването до $1.85 на 30 април.

Договорът за Safe токените бе отключен на 23 април, позволявайки на притежателите да трансферират своите токени след двугодишния интервал на заключване, иницииран от децентрализираната самостоятелна организация (DAO) на плана през 2022 година

Решението да се даде опция за прекачване на токени последва гласоподаване от SafeDAO по предложение за прекачване на токени, като 99.1% от участниците гласоподаваха за одобрение на предлагането.

Говорител на Safe осведоми, че DAO е избрала да забави стартирането на токени, с цел да “ “. DAO си сътрудничи по пътна карта, обхващаща разнообразни области, като да вземем за пример процесите на ръководство и разпределението на ресурсите, като подсигурява, че тези области са узрели преди отключването на токените.

Той означи, че предлагането за прекачване на токени е било дефинирано едвам след постигането на главните стадии, набелязани от DAO.:

Въпреки неналичието на опция за прекачване на токени и провокациите, подбудени от крипто зимата, екипът на Safe регистрира 22-кратно нарастване на потребителската си база.Също по този начин се загатна, че екипът е обезпечил активи на стойност $100 милиарда и е станал очевидец на основаването на 7.5 милиона сметки.

Въпреки значителния растеж, който претърпя екосистемата, цената на токена обаче означи спад след решението на DAO да даде опция за прекачване на токена, като все още на писане на публикацията се търгува за $1.85.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР