В последно време у нас се появиха още няколко хазартни

...
В последно време у нас се появиха още няколко хазартни
Коментари Харесай

Летящите коефициенти на Sesame работят в полза на потребителя


В последно време у нас се появиха още няколко хазартни оператора, което в допълнение усили конкуренцията за вниманието на българския консуматор. Една от тези нови компании е родният бранд, който до неотдавна функционираше само като верига наземни казина. Дружеството обаче реши, че е време да навлезе и в онлайн сферата, което от своя страна докара до появяването на негова платформа в интернет.

Както всеки различен нов оператор, който занапред ще опита да завоюва доверието на потребителите, Сезам също се старае да предложи новаторски решения, с които да изпъкне пред останалите. Едно от тези решения са така наречен “летящи коефициенти”, които почитателите на спортните
залози могат да открият в раздел “Спорт”.

Какво съставляват Летящите коефициенти на Sesame?

Както към този момент посочихме, тази промоционална функционалност на оператора е годна само за раздел “Спорт”. За да откриете определените от него събития, при които тя е дейна, отворете раздел “” на уеб страницата на Сезам. Ако има налични такива към съответния миг, ще ги видите визуализирани и със особено за случая усъвършенствани коефициенти. От оператора показват, че в дадени моменти предлагането може да се състои в границите на повече от една среща, т.е. - да е композиция от разнообразни събития.

Sesame обаче показват нещо значимо, а точно - че оптималният
залог, който потребителят може да направи при Летящите коефициенти, не надвишава 50 лв..

Как Летящите коефициенти ни оказват помощ да записваме по-добри облаги?

Редом с размера на залога, който сме сложили, коефициентите са това, което в последна сметка дефинира каква облага бихме могли да завоюваме в края на деня. Или казано по този метод, колкото по-големи са ставките в нашия фиш, толкоз по-добра е вероятността за нас като последна облага. Това е и повода, заради която залагащите първо гледат коефициентите на обещано събитие, на първо място останало.

В случая Sesame ни разрешава да се възползваме от особено предложение, при което самият
букмейкър усилва коефициентите на определени събития. Единственият негатив в тази ситуация се крие в това, че операторът постанова предел на размера на залога, който можем да сложим - това не е по никакъв начин прелестно, тъй като по този метод ние сме лимитирани във връзка с оптималния размер на облагата, която бихме могли да приберем. Поради това всеки консуматор следва самичък да реши дали промоцията го устройва или е по-добре да избегне Летящите коефициенти, само че да може самичък да дефинира размера на поставения залог.

Обобщение на функционалността “Летящи коефициенти” в Сезам

Това е една от по-специалните функционалности в уеб страницата на Sesame, посредством които българският
хазартен оператор се надява да изкуши допустимо най-вече консуматори да се записват в платформата. Със сигурност това е добър инструмент за играчите, защото те могат да се възползват от увеличени ставки, само че и с осезателно ограничаващо предписание да не може да се залага повече от избрана сума. Ако този предел на залозите го нямаше, то Летящите коефициенти на Сезам щяха да бъдат доста по-атрактивна функционалност. Въпреки това, офертата остава в действителност добра и си коства да бъде тествана във всеки един миг, когато е налична.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР