В последно време известността на Евгени Генчев започва да показва

...
В последно време известността на Евгени Генчев започва да показва
Коментари Харесай

Изненада за феновете! Новите изяви на Евгени от “Ергенът”

В последно време известността на Евгени Генчев стартира да демонстрира и неприятната си страна. При това за нещо доста по-фундаментално в живота му от избраницата му Валерия, която най-малко обществено не се вижда да е до него. В обществените мрежи нашироко се разисква следващото „ турне “ на Генчев. То не е на огромни концертни подиуми, а по заведения за хранене.

Скъпи и изглеждащи първокласно, само че въпреки всичко заведения смениха Античния спектакъл в Пловдив и други популярни храмове на културата като пространства, където Евгени изявява гения си. Изпълненията с храна и питиета на Генчев много смъкнаха реномето му на концертиращ пианист. Именно като подобен той беше показан от bTV по време на „ Ергенът “, написа Vihrogon.
-->
Сега обаче стартира все по-силно да се постанова мнението, че Евгени въобще не музикант на това високо равнище, на което се твърди, че е. Още повече, че той постоянно популяризира самичък ресторантските си рецитали, като непрекъснато декларира, че това е „ неповторимо “ събитие. Въпросните събития обаче са съвсем всяка седмица, което ги прави по-скоро занаятчийски прояви, не пориви на същински артистизъм и високо изкуство.

Надушат ли фалш, хората по никакъв начин не се смущават да се подиграват. И Евгени Генчев отнася много такива в обществените мрежи. Ето някои от мненията за „ концертите “ му с тристепенно меню: „ Йесссс… свири по българските кръчми. Уникален прогрес. “ „ Ти и по заведенията за хранене ли взе да свириш? “ „ Скоро и в Пайнер Мюзик… “ Прави усещане, че Евгени не дава отговор на сходни намеци. Той обаче твърдо мълчи и по другата тематика, която се разисква в профила му. А точно – за какво след края на „ Ергенът “ нямат нито една обща фотография с годеницата му Валерия. Доста хора че усещат излъгани, че сякаш сантименталната история сред тях изчезна по този начин, като че ли е била превземка поради парите от премията в риалитито по bTV и безплатната реклама, която присъединяване в „ Ергенът “ носи. А може би това е самата и истина?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР