В последните няколко месеца наблюдаваме една от най-сериозните кризи с

...
В последните няколко месеца наблюдаваме една от най-сериозните кризи с
Коментари Харесай

Новите чипове на Apple ще са с приоритет при производство

В последните няколко месеца следим една от най-сериозните рецесии с доставка и произвеждане на чипове през годините, като потърпевши от нея се оказаха разнообразни софтуерни компании, автомобилни марки и редица други компании, занимаващи се с всевъзможен тип техника.

Най-големият производител на чипове сега - Taiwan Semiconductor Manufacturing Co. (ТSMC)работи с цялостни сили, с цел да обезпечи колкото се може повече полупроводници, само че предстоящо те към момента не доближават за всички.

Оказва се, че даже и да няма за всички, въпреки всичко за някои ще има повече в сравнение с за други. В съответния случай става въпрос за Apple и идната премиера на iPhone 13, който ще се предлага нов А15 чип. От позиция на почитателите на Apple това ще е добре, тъй като няма да се постанова да чакат забавени поръчки, само че пък при по-малките производители това най-вероятно ще е добре прочут проблем.

Подобно е ситуацията и в автомобилната промишленост, която също ще се окаже приоритизирана пред другите компании и се чака също да не пострада толкоз съществено през идващите месеци.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР