В последните минути на днешното заседание на парламента председателстващият Вежди

...
В последните минути на днешното заседание на парламента председателстващият Вежди
Коментари Харесай

Вежди получи гневен смс накрая на заседанието. От кого?

В последните минути на днешното съвещание на Народното събрание председателстващият Вежди Рашидов заяви на депутатите, че е получил sms от Христо Мутафчиев.

" Пита дали сме естествени, че хората с тояги се събират към Народното събрание. Творците са с тънка сензитивност. Ако ние не седнем и не се разберем и да вземем едно умно решение в името на българския народ, народът ще измете всички нас и той ще се събере на кръгла маса като 90-та година ", сподели Рашидов след следващия неуспех при гласуването на кандидатурите за ръководител на Народно събрание, предава България Он Еър.
-->
И прекъсна съвещанието с думите:  " Утре по-мъдри в 10 часа ви чакаме тук ".

Личното его, неприятното държание, неуважение на ползите на едно общество, води хората да си мерят характерите. Това е най-вредното нещо за една политика. Така коментира безпрецедентна обстановка в НС председателстващият Вежди Рашидов.

Рашидов сподели, че поради това са предложили довечера партиите да седнат и да помислят.

" Защото не е толкоз просто да абдикираш от ориста на цялостен народ. Народът ни е като палитра от доста цветове, би трябвало да седнем всички дружно и от тези цветове да създадем един прекрасен шедьовър ", сподели Рашидов за Българска национална телевизия.

Много неща се извършиха през днешния ден, само че не се извърши уважението към народа. Конституцията я минахме като отворена книга, която има единствено корици, без да влезем в наличието, сподели още той.

" Ако не може да се сглоби това нещо отиваме на нови избори. За политиците е все тая, само че за народа и хората не е добре ", сподели още Рашидов.

Категоричен е, че ГЕРБ няма да направи отстъпка и е редно, който е победител да му е даде опция да бъде ръководител на Народно събрание.

Рашидов се надява на следващия ден разсъдъкът да надделее над всички.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР