СподелиВарна попада сред дестинациите в Европа, които френският президент Еманюел

...
СподелиВарна попада сред дестинациите в Европа, които френският президент Еманюел
Коментари Харесай

Макрон препоръча Варна за дестинация, която трябва бъде посетена

Сподели
Варна попада измежду дестинациите в Европа, които френският президент Еманюел Макрон предлага да бъдат посетени във видеопост в „ Инстаграм “.

Във видеото Макрон дава отговор на въпрос на младежи по отношение на това коя дестинация би предложил да се посети в Европа. Той стартира да изброява градове и страни, като стартира от Варна. Там Еманюел Макрон беше на посещаване дружно с първата дама на Франция Брижит Макрон през 2017 година по покана, отправена от президента Румен Радев и тогавашния министър председател на България Бойко Борисов. Макрон тогава дойде непосредствено на летището във Варна и по-късно се насочи към двореца Евксиноград.

След това в поста в „ Инстаграм “ Макрон загатва Сплит, по-късно руините от минали столетия в Рим, след това Андалусия в Испания и нейните чудеса. След това Макрон с утопичен взор приказва и за това какъв брой е хубаво да се изгубиш из хълмовете и сенките на Лисабон, града на Песоа. После загатва и за Залцбург, за Балтика, за Дания.

Накрая Макрон споделя, че може да изброява места до безспир. Той добавя, че има толкоз места в Европа, на които има толкоз доста история и назовава Европа „ богатство “, което не би трябвало да преставаме да обичаме.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР