В последните месеци от миналата година мнозина тенис звезди станаха

...
В последните месеци от миналата година мнозина тенис звезди станаха
Коментари Харесай

Нова радостна вест: Бивша №1 и носителка на 3 титли от Шлема стана майка за пръв път!

В последните месеци от предходната година мнозина тенис звезди станаха родители, в това число Рафаел Надал, Даниил Медведев, Елина Свитолина и Гаел Монфис. Към тях през днешния ден се причисли и някогашната №1 в света Анджелик Кербер, която през август разгласи, че е бременна, а по-рано през днешния ден заяви радостната новина, че първата ѝ рожба на име Лиана се е появила на бял свят преди 3 дни.

" Добре пристигнала в фамилията, Лиана! 25.02.2023. Да те имаме, е най-красивото и вълнуващо възприятие, което можехме да си представим, че ще изпитаме ", написа трикратната носителка на титли от Големия шлем.

Все още не е ясно по кое време немската тенисистка възнамерява да се завърне на корта, имайки поради думите ѝ по време на изявление пред уеб страницата на WTA през месец ноември предходната година.

" Не знам по кое време и кой шампионат ще бъде първият ми след майчинството, тъй като в действителност ми се желае да се насладя на времето с детето си. Имам желанието да се завърна на корта едвам когато съм в оптимално добра спортна форма. Това е проектът ", показа Кербер.

Welcome to our family, Liana *25.02.2023 ❤️
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР