В порталите за продажба на този свят винаги ще намерите причудливи

...
В порталите за продажба на този свят
винаги ще намерите причудливи
Коментари Харесай

В Интернет предлагат доста екзотика

В порталите за продажба на този свят винаги ще намерите причудливи екзотични видове, които сигурно ще направят сърцата на почитателите на необикновените неща да проработят в по-бърз темп. Това важи и за транспортните средства - ето няколко от тях...

Само 126 модела на фургона за експресна доставка на Mercedes-Benz L 300 са произведени между 1932 и 1935 година. Според продавача последният образец сега се предлага в Mobile.de. Само с 10 000 изминати километра и потребен товар от 300 килограма, тази необичайност от началото на 20-ти век коства внушителните 119 000 евро.

За 29 900 евро има кралска карета с романтичен кич фактор - само че с модерно електрическо задвижване. Превозното средство е със единствено една предавка и има три конски сили под “капака ”. Кралската електричка е в един образец и е описана от самия продавач като „ пример на изкуството “.

Амфибията Argocat 8x8 е подобаваща за авантюристи. 20-годишното бензиново мепесе е за всевъзможен терен - движи както по суша, по този начин и по море, само че с оптимални 30 км/ч, за което е разполагаем за достъпните 5480 евро.

Колоритният Lincoln Town Car прави особено впечатление с външен тип. Лимузината в несъмнена розова металик багра и интериор готов за празненство, се продава “само ” за 59 000 евро.

Пожарната машина Laffly от 1919 година е истински герой и класическа кола - и също необичайност. Френският производител престава да съществува през 50-те години, само че са оцелели няколко модела. Камионът, който се продава в Чехия за 25 900 евро, е подготвен за движение и сигурно ще привлече вниманието на пътя.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР